Cursuri în desfășurare

În cazul în care, din diferite motive, nu mai puteți participa la cursurile achiziționate, atunci puteți renunța informându-ne pe adresa de e-mail contact@academiaprivata.ro, sumele fiind returnate în maxim 14 zile calendaristice de la informarea primită.

  • Pentru notificările transmise cu cel puțin 3 zile calendaristice înainte de începerea cursului, suma achitată va fi returnată integral (mai puțin spezele bancare survenite)
  • Pentru notificările transmise cu mai puțin de 3 zile calendaristice înainte de începerea cursului, suma achitată va fi returnată cu un discount de 10%
  • Pentru notificările transmise după începerea cursurilor, se va returna suma achitată pentru întâlnirile care mai sunt programate după primirea notificării.

Pentru cursurile achiziționate la care nu puteți ajunge la toate întâlnirile incluse în curs, sumele achitate nu sunt returnabile.
Retrunarea banilor se face prin transfer bancar (dacă plata s-a făcut prin OP sau cash/ramburs) sau prin restituirea banilor din contul în care a fost efectuată plata (dacă plata s-a făcut prin card bancar).

Cursuri înregistrate / alt conținut digital

Pentru cursurile înregistrate sau alt conținut digital cumpărat de la Academia Privată, produse care nu sunt livrate pe un suport material, nu se asigură dreptul de retur conform OUG 34/2014 art. 16.

Cărți

Cărțile cumpărate de pe site-ul www.academiaprivata.ro sau direct de la sediul Academiei Private, pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice (calculate de la momentul în care cărțile au intrat în posesia fizică a cumpărătorului).

  • Decizia de returnare a cărților trebuie anunțată printr-un e-mail către contact@academiaprivata.ro
  • Cărțile se pot returna la sediul Academiei Private sau prin curier. Costurile de livrare cu returnarea cărților sunt suportate de cumpărător.
  • Pentru comenzile achitate, vânzătorul va rambursa suma încasată în maxim 14 zile calendaristice de la informarea primită de la cumpărător pe adresa contact@academiaprivata.ro, nu înainte însă de a intra în posesia cărților vândute.
  • Pentru cărțile returnate care prezintă semne de deteriorare vizibile (copertă sau pagini rupte, folosire, pete, etc.), valoare acestora este diminuată și duce la restituirea unei sume mai mici. Nu se aplică diminuarea valorii atunci când cărțile au fost deteriorate de curier și  stricăciunile au fost reclamate la recepția produselor.
  • Retrunarea banilor se face prin transfer bancar (daca plata s-a făcut prin OP sau cash/ramburs) sau prin restituirea banilor din contul în care a fost efectuată plata (dacă plata s-a făcut prin card bancar).