Pledoarii imposibile – În apărarea indezirabililor – Walter Block

Descriere

Curs Pledoarii imposibile – În apărarea indezirabililor – Walter Block

De ce Block?

Atât cei care simpatizează cu ideile libertariene, cât și cei care le contestă – dar și cei care vor doar să le cunoască pentru a-și rotunji cultura generală – trebuie să sondeze, în cele din urmă, implicațiile consecvente ale respectării fără rest a persoanei și proprietății private legitime a acesteia.

E ușor de înțeles de ce trebuie să fie liberi oamenii cumsecade. Dar ar trebui, oare, să fie liberi să se manifeste ca atare zgârciții, intermediarii și speculanții, șantajiștii și defăimătorii, poluatorii, prostituatele și proxeneții, misoginii, cămătarii, spărgătorii de grevă, patronii care angajează minori, traficantul sau dependentul de droguri, șoferii de taxi pirat etc.?

Vă așteptăm să dezbatem împreună aceste probleme, pe firul argumentelor unuia dintre cei mai intransigenți libertarieni.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul care adaugă o recenzie pentru “Pledoarii imposibile – În apărarea indezirabililor – Walter Block”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informațiile personale completate de dumneavoastră în formularul de răspuns (cu excepția adresei de e-mail) vor fi publicate pe site, fiind moderate de Academia Privată. Dând click pe butonul de mai jos "Trimiteți comentariul" vă dați acordul pentru prelucrarea datelor furnizate în termenii menționați. Pentru detalii vă rugăm să consultați politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal. Vă mulțumim.

Ștergeți comentariulTrimiteți comentariul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.