Școala acasă – o alternativă educațională pentru copiii noștri

Categorie: Domeniu: Lector:

Descriere

Școala acasă – o alternativă educațională pentru copiii noștri (seminar)

Pentru copil lumea este un loc plin de lucruri de explorat. Între limitele puse de părinți, în atmosfera iubitoare și încurajatoare a familiei, procesul de descoperire a lumii, a lucrurilor și sensurilor ei ține de firescul oricărui copil. Achizițiile pe care le face copilul în primii ani de viață și de care nu ne mai minunăm, considerîndu-le de la sine înțelese, sunt uriașe.

Ce se întâmplă, însă, după aceea? Cum ajunge un copil care a întâmpinat cu atâta uimire și bucurie lumea, care și-a rostit de ce-urile către adulții din preajma lui, să nu mai fie preocupat în a descoperi mai departe frumosul și rosturile adânci ale tuturor celor ce se petrec în jurul lui?

E doar una dintre problemele cu care se confruntă părinții și pentru a cărei rezolvare unii dintre ei au ales educația acasă (sau homeschooling-ul). Vă invit la o discuție despre educația acasă, despre cadrul pe care îl putem crea pentru a-i ajuta pe copii să-și descopere rostul existenței și să-l împlinească.

Câteva din punctele de discuție ce vor fi dezbătute în cadrul seminarului:

  • Motivele pentru alegerea homeschooling-ului
  • Avantaje ale educației acasă
  • Greutăți în homeschooling
  • Costuri ale educației acasă
  • Cele mai frumoase lecții

 

Paula Celmare este mama a doi băieți, în vârstă de 11 și 13 ani, cu care, de 3 ani, face homeschooling. A absolvit cursurile Facultății de Litere, Istorie și Teologie din Galați, secția Teologie-Litere.

 

Numărul minim de participanți – cinci, numărul maxim de participanți – cincisprezece. Seminarul poate fi urmărit și online pe youtube (cu link dedicat ce se transmite înainte de începerea seminarului). Pe parcursul seminarului puteți să adresați întrebări lectorului prin intermediul chat-ului dedicat. Seminarul este disponbil participanților pe youtube 2 săptămâni pentru revizionare.

 

Informații suplimentare

Tip produs

Portofoliu cursuri

Domeniu

Educație

Lector

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul care adaugă o recenzie pentru “Școala acasă – o alternativă educațională pentru copiii noștri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informațiile personale completate de dumneavoastră în formularul de răspuns (cu excepția adresei de e-mail) vor fi publicate pe site, fiind moderate de Academia Privată. Dând click pe butonul de mai jos "Trimiteți comentariul" vă dați acordul pentru prelucrarea datelor furnizate în termenii menționați. Pentru detalii vă rugăm să consultați politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal. Vă mulțumim.

Ștergeți comentariulTrimiteți comentariul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.