Boom-uri și crize. De ce fluctuează economia și cum să ne apărăm

Categorie: Domeniu: Lector:

Descriere

Boom-uri și crize. De ce fluctuează economia și cum să ne apărăm

Criza din anul 2009 și boom-ul premergător acesteia i-a surprins pe mulți, inclusiv pe numeroși profesioniști ai finanțelor, investitori, decidenți politici. Turbulențele financiare din China și prăbușirea prețului petrolului au readus panica pe piețele financiare și unii previzionează izbucnirea unei noi crize globale, încă mai puternică decât “Marea Recesiune” din 2009. Pentru omul de rând miza este la fel de importantă ca pentru investitorul profesionist, deoarece în absența cunoașterii principiilor care guvernează producerea ciclurilor economice, decizii importante precum contractarea unui credit în scopul cumpărării unei locuințe pot avea efecte catastrofale asupra bunăstării individuale viitoare.

Participanții la acest curs, vor afla factorii determinanți ai crizelor economice, vor dobândi o perspectivă teoretică și istorico-empirică asupra inflexiunilor financiare care afectează societatea  și vor învăța cum să evite pașii greșiți într-un mediu economic poluat de propagandă, marketing agresiv și ignoranță crasă.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul care adaugă o recenzie pentru “Boom-uri și crize. De ce fluctuează economia și cum să ne apărăm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informațiile personale completate de dumneavoastră în formularul de răspuns (cu excepția adresei de e-mail) vor fi publicate pe site, fiind moderate de Academia Privată. Dând click pe butonul de mai jos "Trimiteți comentariul" vă dați acordul pentru prelucrarea datelor furnizate în termenii menționați. Pentru detalii vă rugăm să consultați politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal. Vă mulțumim.

Ștergeți comentariulTrimiteți comentariul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.